';

Om oss

Ewave Norge AS er et norsk teknologiselskap etablert i Oslo i 2007. Bakgrunnen for etableringen var at vi så en unik mulighet for at vi i Norge og Skandinavia kunne spare mer strøm. Både strømpriser og forbruk øker. Det er både et samfunnsproblem og et problem for husholdningsøkonomien.

Vi er nå 15 dedikerte ansatte som er opptatt av at kundene våre skal spare både strøm og penger. Hver og en av oss besitter en unik kunnskap. Vi utfyller hverandre, er engasjerte og pådrivere på hver vår måte i forhold til å optimalisere alle kontaktpunkter med kundene våre og hele tiden videreutvikle systemet vårt – det unike vi leverer!

Hva er det unike med oss?

Det unike med vårt system er at vi alltid leverer med et nettbrett og en teknologi som gir deg informasjon om hvor mye du bruker i strøm akkurat nå. En kobling til AMS-måleren din sørger for kontinuerlig avlesning av det totale strømforbruket ditt. De andre produktene vi leverer sørger for at du kan styre de mest energikrevende produktene i hjemmet ditt som panelovner, varmtvannsbereder, varmekabler. Automasjoner sørger for at det er varmt når du har behov for det.Vi jobber daglig med forbedringer og videreutvikling av systemet og har en tett dialog med kundene våre.

Les mer om hvordan systemet fungerer.

Hvorfor velge oss?

Du sparer inntil 30% strøm uten at det går på bekostning av komfort og velvære, bidrar til et bedre miljø og hjelper samfunnet som helhet ved å reduserer nettselskapenes investeringsbehov.

Vi holder til på Ullern i Oslo og det er enkelt å komme i kontakt med oss for en strømspareprat.

Teamet

Kristian
Lough-Grimsgaard

CEO

Steinar Fretheim

CFO

Elisabeth
Ersfjord Flom

COO

Michael Hansson

Head Of System Operations

Helge Selmer

Manager QA and Testing

Tom-Rune
Fagernes

Paul Wedzicha

QA og Testing

T