Leveranse

Registrering

For å handle i nettbutikken trenger du ikke registrere deg som Kunde før du kommer til kassen, men der kan du velge passord slik at du har oversikt over tidligere bestillinger og logge på neste gang du skal handle. Du kan også handle som gjest. Konto kan opprettes under Min konto eller underveis når du foretar ditt første kjøp. Registreringen krever en gyldig epost-adresse. Vi leverer til hele Norge med unntak av Svalbard og Jan Mayen. Ved kort- og kredittkjøp må vedkommende i følge loven være 18 år. Når du handler er e-post og mobilnummer obligatorisk.

Adresseendring

Kunden er selv ansvarlig for at riktig adresse og postnummer er oppgitt i profilen. Adresseendring gjøres på Min konto. Registrert adresse vil være leveringsadresse, men det er mulig å legge inn alternativ adresse på levering om ønskelig dersom du handler med kort. Ved fakturakjøp sendes varene til din folkeregistrerte adresse.

Ekspedering av ordre

En ordre fullføres ved å følge trinnene på vår nettbutikk.

Leveranse

Vanligvis vil varene sendes fra oss så fort som bestillingen kommer inn og senest innen 20 virkedager etter at ordren er mottatt. Dersom det er tomt for en vare vil du få beskjed om dette gjennom en e-post til din offisielle e-postadresse.

Frakt

Vi sender varene som frakt med ordrenummer. Kostnader forbundet med frakt vil komme tydelig fram i netthandelbutikk ved bestilling.

T