';

Reduser strømforbruket med opptil 30%

Opplyst enebolig i naturen på kvelden.

Det går an å få lavere strømregning uten å bytte til et smarthus. Velg et strømsparesystem som gjør jobben for deg i stedet.

I 2018 tar flere og flere både lommeboken og miljøet i hensyn når vi snakker om strøm. Ikke bare vil vi gjøre gode, miljøvennlige valg – vi vil også redusere strømregningen, som stadig går opp.

Det er imidlertid ikke like lett å gjennomføre i praksis. Smarthusbølgen har skylt innover Skandinavia, og flere velger nå å bytte ut sine eksisterende løsninger med smarte varianter. Utvilsomt en god investering, både for miljøet og strømregningen – men du kan faktisk få større utbytte og spare mer strøm og penger ved å investere i et strømsparesystem fra Ewave.

Les også: Slik fungerer strømsparesystemet vårt.

Spar strøm med dine eksisterende apparater
Vår løsning gjør det enkelt å spare strøm. Strømsparesystemet er nettbrettbasert, som gir deg oversikt over strømforbruket i sanntid. Det kobles på AMS-måleren din, og reduserer strømforbruket i boligen automatisk.

En drøm for deg som sliter med både tidsklemma og høye strømregninger, med andre ord.

Velg strømsparesystem etter behov
Systemet er norskutviklet, og laget spesielt for ene- og tomannsboliger. Du velger selv hvilken pakkeløsning du velger, felles for dem begge er at de kommer med Ewave-nettbrettet inkludert.

Vi tilbyr:

  • Basispakke: Består av Lenovo tablet (nettbrett), Gateway og en EMI HAN-enhet for å koble til AMS-måleren, som gir deg løpende oversikt over strømforbruket.
  • Sparepakke: Består av Lenovo tablet, sparekontakter til panelovn, temperaturmålere, Gateway og EMI HAN-enhet for å koble til AMS-måleren. Denne pakken oppfyller også kravene til 20 prosent Enova-støtte. Det vil si at du får dekket inntil 4000,- av staten når du kjøper denne løsningen.

Når du velger sparepakken, kan du sette opp spesifikke temperaturer for morgen, dag, kveld og natt. Du kan også bruke fraværsmodus når du er på ferie.

Gjør det enkelt å spare penger
Med et nettbrett sentralt plassert i rommene du er i – stuen eller på kjøkkenet, for eksempel – er det enkelt å holde oversikt over strømforbruket. Du trenger ikke justere eller endre på temperaturen hele tiden. Systemet har én funksjon, og det er å hjelpe deg å spare strøm.

Sintef har sammenlignet Ewaves løsning med andre alternativer, og Ewave har kommet best ut i test. Gjennom tester blant husstander på Hvaler ble det påvist en reduksjon på 26 prosent i strømforbruk per husstand.

Gode systemer kan endre holdninger
Systemet fungerer uavhengig av strømleverandør og valg av for eksempel panelovn. I tillegg er den enkel å installere. Du kan i all hovedsak gjøre det selv, uten assistanse fra elektriker. Vårt hovedmål er å gjøre det enkelt å spare strøm, uten at du tapper hele sparekontoen. Ved å gi deg et nettbrett å styre alt fra, får du raskt oversikt – og blir mer bevisst ditt eget forbruk.

Interessert i et slikt system til boligen din? Ta kontakt med oss, eller bestill løsningene våre her.

Recommend
Share
Tagged in