Betalingsinformasjon

Betaling

I vår nettbutikk kan du betale med både faktura, delfaktura og kredittkort gjennom Klarna Checkout. Din sikkerhet og trygghet er meget viktig for oss, og med Klarna som samarbeidspartnere blir denne sikkerheten ivaretatt. Ved et kjøp i vår nettbutikk, vil kjøpesummen bli reservert på konto frem til varene er plukket. Kontoen blir belastet først når varene er pakket og sendt. Velger du faktura eller delfaktura vil du motta en e-post med faktura fra Klarna når varene er bestilt.

Det er et krav fra Klarna at personnummer blir lagt inn ved kjøp. Dette er for trygt å kunne identifisere deg og hindre uautorisert bruk eller misbruk av Klarna Checkout, samt for å oppfylle kravene i henhold til god kredittformidling.

Abonnement

Et abonnement sikrer forbruker at de til enhver tid har siste versjon av Ewave programvaren, samt at alt av deres strømforbruk og historikk lagres på vår server. Dette har hver husstand tilgang til på sitt eget område «MyEwave», og på sin Tablet.

Dersom en komponent i systemet viser seg å svikte eller være defekt, så erstattes denne uten kostnad.

Fakturaspørsmål

Har du bestilt med faktura og har spørsmål vedrørende denne, ber vi deg ta kontakt med Klarna direkte på telefon: 21 01 89 91 Les mer om Klarna.

Der kan du også logge deg på «Mitt Klarna» for å få oversikt over dine faktura.

Kontakt oss

Finner du ikke svar på det du lurer på, er du velkommen til å kontakte oss.

T